Linux Engineer

40 uur

UMC Utrecht, Utrecht

Als Linux Engineer bij dit academische ziekenhuis werk je aan data-applicaties en zet jij je IT-skills in voor de zorg van morgen.

meld je aan
Voordelen Formorrow vacatures

Daarom is dit een topbaan:

 1. Als onderdeel van het Data Solutions & Research IT team ondersteun je onderzoekers bij baanbrekend medisch onderzoek.
 2. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alle applicaties en systemen werken en aansluiten op de behoefte van de onderzoekers.
 3. Met je kennis van SPSS, SAS Suite en R ben jij de schakel tussen techniek en de gebruiker.
 4. Je werk is superdivers: je beheert het researchnetwerk, doet aan highperformancebeheer en verzorgt ondersteuning op maat.
 5. Vanuit jouw IT-specialisme draag je bij aan betere patiëntenzorg. Hoe vet is dat?

Meld je aan als Linux Engineer

Ben jij de volgende Linux engineer bij één van onze opdrachtgevers. Kom erachter bij het intake traject van Formorrow. Via ons leer je jezelf beter kennen. Vind je die baan waarin je helemaal tot je recht komt. En leer je om je toekomst in eigen hand te nemen.

meld je aan

Stel je voor

Een IT-baan met maatschappelijke impact, bij een van de grootste zorginstellingen van Nederland. Dat is wat jij kan verwachten als Linux engineer. Samen met je collega’s werk je aan een supergoede IT-infrastructuur die ervoor zorgt dat onderzoekers hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Je maakt slimme integraties, houdt de omgeving actueel en veilig, voert updates uit, past configuraties aan en denkt mee over slimme tooling. Een veelzijdige rol die je op je eigen manier kunt invullen!

Een baan vol groeipotentieel

Door meer en steeds innovatievere projecten wordt er steeds meer gevraagd van de IT-infrastructuur van dit ziekenhuis. Er wordt dus ook steeds meer gevraagd van je team. Dat biedt veel ruimte voor ontwikkeling, in de diepte of breedte. Welke kant wil jij op? Samen met je Formorrow-coach ontwikkel je jouw persoonlijke groeipad. Dit gebeurt tijdens de Formorrow IT Academy.

Jouw profiel

Herkenbaar?

 • Linux FTW
 • Goed in Engels
 • Je hebt iets met onderzoek
 • Behulpzaam
 • Gedreven

Werken via Formorrow

 1. Meld je aan en upload je cv
 2. We plannen een telefonische intake
 3. Leer jezelf beter kennen tijdens de Discovery Day
 4. Vind de werkgever waar jij tot je recht komt
 5. Start aan je baan én de Formorrow Academy

De voordelen van Formorrow

Alles draait om jou

We nemen de tijd om je te leren kennen. Alleen zo ontdekken we welke baan en werkgever écht bij jou past.

Twee jaar lang de Formorrow Academy

Aan de Formorrow Academy ontwikkel je jezelf, je vakskills en een visie op je toekomst. Je coach begeleidt je bij elke stap en vraag.

Kies voor een carrière

Via Formorrow geen snelle klus of zomaar een baan. Wij verbinden je met een carrière om in door te groeien.

Voor alles dat je kan worden

Formorrow kijkt verder vooruit en helpt je om een mooie, duurzame carrière op te bouwen waarin jouw unieke kracht centraal staat.

Daan Smelter
Business Unit Manager