Skip to main content

For growing ahead

Talent dat via Formorrow aan de slag gaat bij een opdrachtgever die écht bij de past, volgt de Formorrow Academy. Twee jaar lang leert talent alles dat ze nodig hebben om hun carrière vorm te geven. Ze verdiepenhun zelfkennis. Versterken hun vakskills. En samen met hun coach ontwikkelen ze hun visie op de toekomst en geven ze hun carrière vorm.

Hoe talent hun Formorrow Academy afrondt? Door de Challenge Day.

formorrow - 21 februari 2023 - 5 min

Wat houdt een Challenge Day in?

Net voordat talent aan hun volgend avontuur begint, komt de Academygroep voor de laatste keer bij elkaar voor de Challenge Day. Een dag die in tekenstaat voor met elkaar zijn en de Academy afronden. De groep staat stil bij alles wat zij over zichzelf hebben geleerd de afgelopen twee jaar, en gaan challenges aan om dit  inzichtelijk te maken. Het resultaat van de Challenge Day zijn unieke en persoonlijke verhalen die met elkaar worden gedeeld. Waar liepen ze tegenaan, hoe zijn zij hiermee omgegaan, wat nemen ze mee in de volgende stap van hun carrière?  Hieronder een samenvatting van alle verhalen.

 

Raquel

Raquel liet aan de hand van een zelfgebakken brownie zien hoe elk ingrediënt haar persoonlijkheid symboliseerde. Wat opviel aan haar verhaal? ‘Te veel zout wil je niet in je brownie, maar een snufje zout is helemaal niet erg’. Aan de hand van dit voorbeeld deelde zij dat ze door Formorrow erachter is gekomen dat een klein beetje perfectionisme geen probleem is. Het kan mensen, net zoals Raquel, helpen om werk zo goed mogelijk uit te voeren. Maar dan moet het bij een snufje blijven! Niet te veel 😉

Onno

Onno schreef drie woorden op om uit te leggen wat hem het meeste bijblijft na de afgelopen twee jaar. Gevoel, vertrouwen en rust. Onno heeft een gezonde balans tussen deze drie gevonden. Net zoals Raquel, gaat Onno er altijd vol voor. Hij heeft door naar zijn gevoel te luisteren geleerd dat hij soms een stapje terug mag nemen, genoeg vertrouwen in zichzelf mag hebben en ook rust mag ervaren! Studenten en werkenden herkennen zich vaak in het altijd goed willen presteren, maar zoals Onno mooi vertelde: “Vind een gezond balans en dan zal je een stuk meer genieten.”

Joep

Joep is, zoals de jeugd van tegenwoordig zegt, een echte fangirl van André Hazes. Hij vertelde aan de hand van teksten uit verschillende nummers van de volkszanger zijn avontuur met Formorrow. Heel creatief als je het ons vraagt. Wat was de grootste les die hij hiermee probeerde uit te drukken? Dat hij nooit een ster was in doelen voor zichzelf stellen, maar hij dat door Formorrow wel heeft geleerd. En nu volhouden, Joep!

Rick

‘Slap lullen kan ik’ en zo begon Rick te vertellen over zijn tijd met Formorrow. Hij vergeleek zijn ervaring met sporten. ‘Als je niet weet waar je moet beginnen, kan een groepsles of personal trainer je helpen om jouw ideale manier van sporten te vinden.’ Wat hij hiermee bedoelde? Dat toen hij aan het begin van zijn carrière niet wist waar hij moest beginnen, zijn Academygroep en coach hem heel erg heeft geholpen om zijn ideale werkomgeving te vinden.

Maar daarnaast heeft hij ook veel over zichzelf geleerd. “Buiten je comfort zone gaan, daar leer je het meest van. Soms faal je, maar je komt er beter uit. En daarnaast heb je het dan wel een kans gegeven en ben je een ervaring rijker.” Mooie manier van denken, Rick!

Azer

Azer sloot de Challenge Day op een muzikale wijze af! Joep speelde eerder al muziek af, maar Azer speelde zelf muziek. Aan de hand van een piano vertelde hij over zijn ervaringen. Elke klank en ieder akkoord stond ergens anders voor. Wat Azer echt meeneemt van zijn tijd bij Formorrow? Hoe hij erachter is gekomen wat hij wel en niet leuk vindt. “Door juist feedback te geven als iets niet voor jou is, weet de ander ook wat hij wel en niet aan je kan vragen. Leer nee te zeggen! Je komt er dan zelf achter dat dit juist gewaardeerd wordt.”

Azer sloot af met: ‘There’s no such thing as a wrong note, only a lack of confidence.’ Hiermee wilde hij zijn Academygroep meegeven dat ook al maak je een ‘fout’, het niet per se een fout is. Het gaat erom hoe je ermee omgaat. Accepteer je de foute toon en laat je het daarbij? Of probeer je te leren van de fout en het om te zetten in iets goeds?

Jouw toekomst?

Formorrow kijkt verder vooruit en helpt talent om een mooie, duurzame carrière op te bouwen waarin talent hun unieke kracht centraal staat. Na een Challenge Day wordt dit voor ons écht bevestigd. En daar zijn wij ook écht trots op. Voor Formorrow zijn de Challenge Day’s dan ook met recht een hoogtepunt.

Nieuwsgierig naar wat Formorrow voor jou kan betekenen? Meld je aan voor een intake of bekijk onze vacatures. Hopelijk spreken wij jou snel!

Naam recruiter
Recruiter