Skip to main content

Van Procam naar Formorrow

Vanaf november 2021 heet Procam Formorrow. En dat is niet alleen een nieuwe naam: we hebben alles vernieuwd. Onze website, de socials, de huisstijl en zelfs ons interieur. Volgens Frank Boersma, directeur van Formorrow, paste het merk niet meer bij de ambities en was de uitstraling te zakelijk. ‘Wij helpen talent om zichzelf beter te leren kennen en een carrière vorm te geven die past bij wie ze zijn. Zeker voor Generatie Z, voor wie authenticiteit centraal staat, is dat cruciaal.’

Na 25 jaar Procam gaan we met een nieuwe naam de toekomst in. Een naam vol zeggingskracht, die past bij de bredere doelgroep die we vandaag aanspreken. En die ons helpt om onze groeiambities waar te maken.

formorrow - 15 februari 2022 - 4 min

Bijschrift

Welkom bij Formorrow 

Deze naam vat onze belofte: we zijn er voor het potentieel van vandaag en je mogelijkheden van morgen. Daarnaast benadrukt onze nieuwe naam ons optimisme: we zijn vóór. Voor elk talent en elke werkgever. En voor een arbeidsmarkt waarop iedereen kan uitblinken als zichzelf. Vandaag – en overmorgen nog steeds.

Maak kennis met de Formorrow-methode

Met de Formorrow-methode brengen we onze unieke aanpak nog scherper naar buiten. In drie stappen verbinden we talent in IT en life sciences met carrières om in door te groeien:

  1. Know: leer jezelf beter kennen. En ontdek alles dat je in je hebt.
  2. Find: vind de werkgever die bij je past – en waar jij helemaal tot je recht komt.
  3. Grow: ontwikkel jezelf met de Formorrow Academy en geef je eigen toekomst vorm.

Lees meer over onze aanpak > 

Wat betekent Formorrow voor jou? 

De manier waarop we talenten en opdrachtgevers helpen blijft hetzelfde. Onze uitstraling past alleen veel beter bij onze binnenkant. Mirjam Nijenhuis, marketingmanager van Formorrow: ‘Het mooiste dat collega’s vertelden, is dat we nu van buiten zijn wie we van binnen zijn. Een bedrijf om trots op te zijn en bij te horen.’ Dit jaar vieren we deze mijlpaal, als de maatregelen het toelaten uiteraard, op het eerste Formorrow Festival. Stay tuned!

Nieuwsgierig?

Onze nieuwe merkidentiteit is kleurrijk, fris, aanstekelijk en superpersoonlijk. Meer zien? Kijk eens rond op onze nieuwe website. En houd natuurlijk onze socials in de gaten. Ben je benieuwd wat Formorrow voor jou kan betekenen? Bel, mail of app ons en we staan graag voor je klaar.

Naam recruiter
Recruiter