Skip to main content

Voor de empowerment van wetenschappers

Mijn potentie ontdekken

“Het potentieel van vandaag en jouw mogelijkheden van morgen” dat is waar Formorrow voor staat. Formorrow zet zich in om talenten beter te begrijpen en een carrière te ontwikkelen die past bij wie ze zijn. Zij hebben een aantrekkelijk curriculum voor mensen die in de farmaceutische sector willen werken. Vanaf het selectieproces geeft Formorrow je een zelfreflectie die je een overzicht geeft van al je sterke punten en valkuilen, die je kunnen leiden naar het soort werk dat je wilt doen.

formorrow - 9 november 2022 - 3 min

Hoe was jouw Formorrow-ervaring?

De Scientist Academy binnen Formorrow legt meer nadruk op persoonlijke groei. Dit doen zij door het aanbieden van groepstrainingen waarbij je samen met een team je soft skills ontwikkelt en aanscherpt. De groepstraining behandelt een reeks onderwerpen, waaronder fundamentele en geavanceerde communicatie, time management, stakeholder management en het stellen van grenzen op het werk.

Het “Take off weekend” is een geweldige aanvulling waar we elkaar en onszelf beter leren kennen, als individu en als teamspelers, en samen veel plezier maken. Daarnaast krijg je een loopbaancoach om je persoonlijke en professionele groei te bespreken waarbij je je kunt richten op het onderwerp van je interesse en wat je wilt ontwikkelen. Voor mij zijn deze trainingen erg inzichtelijk geweest. De trainingen hebben mij ook geholpen om mezelf beter te leren kennen en mijn zelfvertrouwen een boost te geven.

Mijn persoonlijke en wetenschappelijke groei sinds Formorrow

Ik ben bijna een jaar geleden, na mijn promotie, lid geworden van de Formorrow Scientist Academy. Momenteel werk ik als wetenschapper bij Janssen Vaccines met Formorrow. Verder ben ik heel blij dat ik deel uitmaak van de Scientist Academy van Formorrow. Daarnaast ben ik ook dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen om mij te concentreren op mijn persoonlijke groei. Ik denk dat de lessen die ik heb geleerd zeer nuttig zullen zijn in de volgende fase van mijn wetenschappelijke carrière.