Skip to main content

De Forecast – Eerste hulp bij stages en studievertraging

Woelige tijden op de arbeidsmarkt: een giga aanbod aan IT-vacatures, contact met potentiële werkgevers vindt vaker dan ooit online plaats en recruiters die in je DM sliden met de allermooiste voorwaarden. Hoe proef je dan nog de sfeer bij een bedrijf? En hoe kom je erachter bij welke werkgever je écht happy gaat worden? Die verwarring is aanleiding voor de Formorrow Forecast. We staan stil bij al jouw vragen op het vlak van solliciteren, stage, banen en de IT-arbeidsmarkt.

formorrow - 16 juni 2022 - 3 min

In deze aflevering

We maken kennis met docent & stagebegeleider Jacqueline Meijer van InHolland en Esther van der Meer van studievereniging FMF (Fysisch-Mathematische Faculteitsvereniging). Samen duiken we in de vragen die studenten aan ons stellen rondom het vinden van een stage en het oplopen van studievertraging. Want hoe vind jij een stage die bij jou past? Welke kanalen benut je? Wat vertel je over een gat op je CV? Als stagecoördinator Jacqueline dicht op het vuur en heeft zij tal van studenten geholpen in de zoektocht naar een stage. Zélfs toen alles online plaatsvond. Hoe? Dat en meer in de Formorrow Forecast!

Samen sparren?

Wij zijn expert op het gebied van oriënteren en helpen bij het vinden van jouw ideale IT startersfunctie. Heb jij nou nog meer vragen naar aanleiding van deze podcast? We denken graag met je mee. Stuur ons gerust een mailtje of geef ons een belletje. Tot snel!

Naam recruiter
Recruiter