voor de uitblinkers van morgen

Wij verbinden talent in IT en life sciences met banen om in door te groeien.

leer ons kennen

Duik dieper. Groei verder.
Met de Formorrow-methode

Wij zijn er voor alles dat je vandaag kan. En voor wie je morgen kan zijn. Met onze onderbouwde methode helpen we je in drie fasen om je toekomst in eigen hand te nemen:

ik ben talent
Formorrow illustration

Know

Leer jezelf nog beter kennen. En ontdek welke banen passen bij je persoonlijkheid, dromen en verborgen talenten.

Find

Wij vinden de werkgever waar je op je plek bent. En waar je helemaal tot je recht komt. Vandaag — en overmorgen nog steeds.

Grow

Tijdens de Formorrow Academy verdiep je je zelfkennis. Versterk je je skills. En ontwikkel je een visie om door te groeien op jouw manier.

Vind de baan die bij je past

Bouw aan een carrière bij werkgevers waar je alle ruimte krijgt om te worden wat je wilt. Bekijk onze IT en life sciences vacatures. Of ontdek welk IT-specialisme bij je past met de Wat past bij jou-test. Wij werken met trots samen met partners als:

check de vacatures
Formorrow
skillset illustratie

Ontdekken wat jij in je hebt?

Meld je aan voor een persoonlijke intake met één van onze Talent Advisors.

meld je aan

Voor al je vragen

Kom ik in aanmerking voor Formorrow?

Ons academies zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling en gekoppeld aan een fulltime IT- of life sciences-baan. Logisch dus dat je enthousiast moet zijn over werken in de IT- of life sciences. Een vooropleiding die aansluit bij de branche van jouw keuze is hartstikke handig maar geen vereiste. Omdat wij samen met jou op zoek gaan naar jouw ideale IT- of life sciences-baan, matchen wij jouw vooropleiding zorgvuldig met de opdrachtgever en de functie. Zo kom je altijd op de baan terecht die bij jouw wensen én kennis aansluit.

Kan ik direct solliciteren op een vacature?

Als je interesse hebt in één van onze vacatures, toon je die door je aan te melden. Je wordt naar aanleiding van je aanmelding gebeld door één van onze Talent Advisors. Tijdens deze intake horen we graag alles over je studie, wensen en plannen. En we vertellen je precies wat je kunt verwachten van je ontdekkingsreis bij Formorrow.

Met welke opdrachtgevers werken jullie samen?

Vanuit Amersfoort verbinden we talent met de leukste opdrachtgevers door heel Nederland. Dat zijn opdrachtgevers in alle soorten en maten. Van fintechs tot start-ups. En van kleine clubs tot grote corporates, en alles daartussenin. Tijdens onze Discovery Day bekijken we samen wat aansluit op jouw wensen.

Wat is de toegevoegde waarde van Formorrow voor mijn organisatie?

Wij selecteren het beste hbo- en wo-talent, nemen je recruitmentproces over en zorgen voor intensieve begeleiding. Dankzij onze onderbouwde Formorrow-methode groeien onze talenten bewezen sneller door. We gaan voor een match op de lange termijn: Formorrow-talent blijft gemiddeld vijf tot zeven jaar. En samen investeren we in je employer branding voor precies de juiste hbo’ers en wo’ers.

Voor een persoonlijk antwoord

plan je intake